• hkmessende

MALI ADRESAR ZA SNALAŽENJE / ESSEN / 2022. (ADRESAR DJELATNOSTI)
Poštovani vjernici.


Svi mi znamo kako je težak početak i snalaženje u novoj državi.


Svi smo osjetili potrebu, te bili u prilici pitati prijatelje, poznanike gdje se se prijaviti za posao, registrirati auto, obaviti tehnički servis, arhitekta, automehaničara, pronaći dobrog doktora, stomatologa, majstora, restoran, administratora, osobu za knjigovodstvo, vrtlara, agenciju za nekretnine, odvjetnika, njegovatelja i brojne druge usluge....


Potaknuti Vašim učestalim upitima - realizacija ove knjižice / adresara je proizašla prošle godine. Želja je objediniti sva Vaša pitanja u jednom formatu.


Pokušat ćemo napraviti mali adresar za snalaženje kako bi se poslovni subjekti mogli dobrovoljno javiti, te od toga napraviti malu knjižicu - adresar za sve ljude u potrebi i lakšem snalaženju.


Svakodnevni su upiti o ovoj temi i snalaženju, pa Vam želimo pomoći ako tek krećete sa životom u Njemačkoj, ili jednostavno želite provjereni kontakt i uslugu koju tražite.


"MALI ADRESAR ESSEN za 2022. godinu" koji bi objedinio sve informacije.


Sadržavao bi razne navedene kategorije i djelatnosti isključivo za pomoć župljanima za snalaženje.


Od A do Z


Kako je navedeno to je moguće jedino uz Vašu samoinicijativnu prijavu.


Svi zainteresirani se mogu javiti isključivo na ovu E-mail adresu do 01.11.2021.:


PRIJAVE NA E-MAIL:

mali.adresar.essen@gmail.com


Ako ste zainteresirani potrebno je navesti sljedeće podatke:

1. DJELATNOST

2. ADRESA

3. KRATAK OPIS DJELATNOSTI

4. BROJ TELEFONA (Ako ste suglasni)

5. WEB stranicu (Ako postoji)(Telefonske prijave, SMS, WhatsApp, kao i ostale načine se neće se uzeti u selekciju)Sve prijave će biti pregledane u 11. mjesecu 2021., te će se napraviti popis i kategorije za snalaženje.Sve prijave su besplatne!Odgovor, i sve potrebne informacije možete dobiti nakon isteka navedenog datuma.
1,286 views