OBAVIJEST O DONACIJI


Dragi prijatelji,


nakon malo dužeg vremena javljamo se sa bitnim i lijepim informacijama.


Stupili smo u kontakt s ob. Davidović koja živi u naselju Hrastovica u Petrinji. Slijedi nekoliko informacija o obitelji koje nam je dala gđa. Jelica Davidović o svojoj obitelji, koja je pogođena strašnom nesrećom.


Gospođa Davidović ima 70 godina. Njezina kćerka ima status invalida jer je nepokretna na lijevu nogu i ona se brine o njoj. Kćer joj prima nešto sitno mirovine i socijalne pomoći koja taman pokriva sve troškove vezano za njezino liječenje i njene potrebe. Jedan sin živi s njom i ima posao (gastronomija) ali trenutno slabo radi i nema puno primanja. Njih troje zajedno žive u prizemlju svoje kuće.


Na gornjem katu živi drugi sin gđe. Davidović, koji je na bolovanju već dvije godine radi operacije kičme koja mu i dan danas pravi probleme. Njegova žena samo pomalo negdje radi jer imaju dvoje male djece i ona se mora brinuti i o djeci i o mužu.


Nakon potresa obitelj se može popeti trenutno na gornji kat: sve je srušeno i krovište je jako oštećeno. Dimnjaci su srušeni, a u prizemlju su zidovi skroz popucali i sve je razbijeno. Na donji kat se može ući, ali nije za živjeti.

Obitelj je dobila jedan kontejner sa WC-om i jedan prazan. Tu trenutno njih sedmero živi.


Odlučili smo se zajedno da za obitelj Davidović odvojimo svotu od 3000€ i da im s tom donacijom pomognemo dok oni budu sanirali kuću. Danas, 18.2.2021.

nam je stigla potvrda da je obitelj primila novac.


Gospođa Jelica Davidović se u ime svoje obitelji puno zahvaljuje svima koji su sudjelovali u toj humanitarnoj akciji i želi nam svima puno Božjeg blagoslova, zdravlja i sreće i šalje srdačne pozdrave iz Petrinje!